Remember The 80´s

Albumit · Stara.fi

Kasarisoundi on edelleen trendiaallon huipulla, ja tuoreet discoyhtyeet suoltavat viikoittain uusia dancebiisejä, jotka ovat vain uusia versioita vanhoista klassikoista. Remember The 80´s on juuri siksi erittäin toimiva kokoelma myös tuoreemman dancen ystäville. Moni nuorempi musiikin kuluttaja on pudota tuoliltaan huomatessaan , että ”uusi tanssihitti” onkin vain kierrätyskamaa.

Tältä tuplakokoelmalta löytyy suurin osa viimeisen parin vuoden aikana coveroiduista discohiteistä. Parhaillaan discolistalla oleva Mylon Doctor Pressure pohjautuu kokoelmalta löytyvään Miami Soound Machinen Dr. Beat -viisuun.

Uniting Nationsin taannoinen tanssihitti Out Of Touch löytyy niin ikään alkuperäisenä Daryl Hayesin ja John Oatesin esittämänä. Samanlaisen deja-vu -tunteen tuottaa Boy Meets Girlin hieno Waiting For A Star To Fall. Kappale tanssittaa parhaillaan Suomenkin lattioilla Uniting Nationsin työstämänä uutena versiona.

Eminemin Like Toy Soldiers -hitin alkuperäinen biisi, Martikan Toy Soldier, on yksi maailmankaikkeuden kauneimmista slovareista.

Toki 38 kappaleen joukkoon mahtuu myös suuri määrä vielä coveroimattomia ikivihreitä kasarihittejä. Esimerkiksi Eurythmics, Rick Astley, Cyndi Lauper, Gazebo, Bruce Horsby, Eight Wonder, Nena ja Falco vastaavat kyseisen vuosikymmenen parhaista viisuista ja löytyvät tietenkin tältä kokoelmalta.

Herbie Hancockin Rockit ja S´Expressin Theme From S´Express ovat puolestaan konemusiikin kulmakiviä.

Tässä on lähes täydellinen kokoelma 80-luvun parhaita disco- ja pop-klassikkoja. Nyt on mahdollista saada kasariosasto haltuun yhdellä ostoksella.

Pisteet 5/5