Supertähden ex-vaimo kidnapattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman country-tähden Garth Brooksin entinen vaimo, Sandy Brooks, kidnapattiin äskettäin aseella uhaten. Tapahtumasarja sai alkunsa, kun palkkionmetsästäjä tuli noutamaan erästä etsintäkuulutettua miestä Brooksille kuuluvalta farmilta Oklahomassa.

– Brooks suostui miehen, 24-vuotiaan Quintine Cornelius Harperin, noutamiseen. Tilanteen huomattuaan Harper veti aseen esiin ja uhkasi sillä Sandy Brooksia. Sitten mies pakotti Brooksin autoon ja käski tämän ajaa pakoon, sheriffi Barry Lamb kertoi AP-uutistoimistolle.

Muutaman kilometrin päässä Brooks pysäytti auton ja pakeni läheiseen kauppaan. Kidnappaaja saatiin kiinni ja hän tulee saamaan syytteet muun muassa kidnappauksesta ja aseella uhkaamisesta.

Sandy Brooks oli naimisissa Yhdysvalloissa supersuositun Garth Brooksin kanssa 15 vuoden ajan. Heillä on kolme yhteistä lasta.