The New World -elokuva haisee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa ensi-iltansa saanut The New World -elokuva saa kunnian olla hajuelokuvien pioneeri. Elokuvan yhteydessä tullaan Japanissa testaamaan Smell-O-Vision -nimistä uutuutta, joka tuo elokuvaan myös hajun.

Colin Farrellin tähdittämän elokuvan ennalta määrätyissä kohtauksissa saliin vapautetaan erilaisia hajusteita. Laitteen kehittäjän, NTT Communications Corporationin, mukaan elokuvassa tullaan käyttämään seitsemää eri tuoksua.

Rakkauskohtauksessa ilmaan päästetään kukkaistuoksua, iloisissa kohtauksissa raikkaita sitrustuoksuja, tunnelmallisissa kohtauksissa käytetään piparminttua ja rosmariinia. Aggressiivisissa kohtauksissa käytetään teen ja eukalyptuksen sekoitusta.

Öljyyn sekoitetut tuoksut sumutetaan ilmaan laitteista, jotka sijaitsevat teatterin takaosassa. Samainen yritys valmistaa tuotetta jo yksityiskäyttöön ja sen hinta on alle tuhat euroa.