Paris Hilton hengenvaarassa kotibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton tunnetaan railakkaasta juhlimisestaan. Nyt hän on riehaantunut kotibileissä niin, että saattoi itsensä hengenvaaraan hyppäämällä uima-altaaseen, johon oli hetkeä aikaisemmin pudonnut sähkövalaisin.

Paris oli juhlimassa poikaystävänsä Stavros Niarchosin syntymäpäiviä, kun hän päätti yllättää juhlavieraat hyppäämällä uima-altaaseen.

– Kaikki olivat tyrmistyneitä. Paris oli onnekas, ettei saanut sähköiskua. Hän luuli sen olevan hauskaa. Stavros hyppäsi Parisin perässä altaaseen ja löi Parisia vahingossa päähän, lähde kertoi Sunday Mirror-lehdelle.

Myöhemmin samana iltana Paris viihdytti juhlayleisöä tanssimalla strippiklubeista tutun tangon ympärillä. Paikalla olleiden mukaan Paris oli niin juovuksissa, että kykeni juuri ja juuri pitämään kiinni tangosta.