Cruisen lapsi saa julkkiskummit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Katie Holmesin ja Tom Cruisen tytär Suri on saamassa tunnetut julkkiskummit. Näyttelijä Jamie Foxx on jo lupautunut parin viikon ikäisen tyttölapsen ”kunniasedäksi”. Mukaan on tulossa vielä Kanye West.

Foxx ja West ovat siis eräänlaisia kunniasetiä, jonka lähin suomalainen vastine on kummi. Tosin sillä erotuksella, että heillä ei ole uskonnollisia velvoitteita lasta kohtaan.

– Jamie Foxx tulee olemaan setä. Pyysin häntä tänään ja hän suostui. Hän on uskomaton kaveri. Kun pääsen takaisin Yhdysvaltoihin, aion pyytää myös Kanye Westiä sedäksi, Cruise kertoi lehdistölle Mission Impossible III:n Lontoon ensi-illassa.

Cruise ystävystyi Jamie Foxxin kanssa näyteltyään hänen kanssaan elokuvassa Collateral. Westin kanssa Cruise puolestaan ystävystyi tehdessään Foxxin kanssa yhteistyötä Westin Golddigger -singlellä.