Kevin Federline haaveilee Jessica Albasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin aviomies Kevin Federline on laukonut radiohaastattelussa asioita, jotka hänen olisi ehkä kannattanut pitää omana tietonaan. Hän oli Power 106 -radioaseman haastattelussa markkinoimassa uutta America´s Most Hated -albumiaan ja puhui samalla hieman levottomia.

Haastattelun lomassa Kevin nimittäin kertoi haaveilevansa ryhmäseksistä vaimonsa Britney Spearsin ja näyttelijä Jessica Alban kanssa. Lisäksi hän kertoi pelastavansa mieluummin poikansa kuin vaimonsa, jos he molemmat olisivat hukkumassa. Vauhtiin päästyään hän mustamaalasi myös vaimonsa hittejä.

– En vihaa mitään hänen kappalettaan erityisesti, mutta olisin mielelläni kuulematta Baby One More Time -kappaletta enää ikinä, Kevin lohkaisi.

Britney Spears kertoo tänään järjestettävässä lehdistötilaisuudessa ”suuria uutisia”. Uutiset koskevat mahdollisesti hänen toista raskauttaan tai avioeroa. Lähipiirin mukaan pariskunnan suhde on niin huonossa jamassa, että vain lapsi pitäisi sen enää kasassa.