Britney ja Kevin: Asumusero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja Kevin Federline ovat yhdysvaltalaistietojen mukaan ajautuneet umpikujaan avioliittonsa suhteen. Toista lastaan odottava Britney on heittänyt Kevinin ulos perheen asunnosta.

Kevin on viettänyt viimeiset kolme yötä ystäviensä luona Sherman Oaksissa, Kaliforniassa, ja Britney kotonaan Malibussa. Poptähti itse ei suostu kommentoimaan tietoja lainkaan, eikä edes hänen tiedottajansa kiistä tietoja erosta. Pariskunnan ystäväpiiristä kerrottiin medialla, suhteen tulevaisuuden näyttävän juuri nyt todella huonolta.

Brittilehti Daily Mirrorin mukaan Britneyn ja Kevinin suhde on niin huonoissa kantimissa, että Britney määräsi jo aiemmin Kevinin nukkumaan talonsa alakerrassa. Britneyn palatessa New Yorkin matkaltaan hän löysi miehensä kotoa polttamassa kannabista ja juomassa alkoholia.

Lehden mukaan Britney olisi halunnut pelastaa avioliittonsa poikansa takia, mutta hänen kärsivällisyytensä loppui.