Hiphop-grillijuhlassa ammuttiin teinipoikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen poika halvaantui, kun häntä ammuttiin New Yorkissa järjestetyssä grillijuhlassa sunnuntaina aamuyöllä. Juhlissa oli mukana myös G-Unit-ryhmään kuuluva hiphop-tähti Lloyd Banks.

Destin Mills -nimistä 18-vuotiasta poikaa ammuttiin niskaan Queensin alueella sijaitsevan talon pihamaalla noin kello yhdeltä sunnuntain vastaisena yönä. Poliisi pidätti paikalta neljä henkilöä, mutta viranomaisten mukaan kukaan pidätetyistä ei ampunut poikaa.

Tilanne syntyi, kun useita moottoripyöriä lähestyi Jeffrey Jay Shieldsin omistamaa taloa ja alkoi ampua aidan yli pihamaalle. Mills oli ainoa, joka sai osuman luodista. Hänet kiidätettiin Mary Immaculate -sairaalaan.

– Hän tulee olemaan halvaantunut koko loppuelämänsä. Tämä on kauheaa. Kaupungin pitäisi tehdä jotain, että aseet saataisiin pois kaduilta, halvaantuneen pojan äiti Colette Mills kertoi New York Post -lehdelle.

Poliisi haluaa nyt kuulustella paikalla ollutta Lloyd Banksia, vaikka häntä ei epäilläkään rikoksesta. Talon omistaja väittää kuitenkin, ettei Banks ollut paikalla.