Britney näyttää keskisormea kotisivuillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin verkkosivuillaan äskettäin julkaisema paljastava runo on saanut pienen lisäyksen. Mitä ilmeisimmin hänen miehelleen Kevin Federlinelle osoitettu runo kertoo manipulaatiosta ja isän synnistä. Nyt Britney on päättänyt korostaa sanomaansa räväkällä kuvalla.

Remembrance Of Who I Am -nimisen runon perään lisätyssä kuvassa Britney ja neljä tanssityttöä näyttävät kameralle keskisormea. Ei tarvitse olla Albert Einstein ymmärtääkseen, että kuva on tarkoitettu korostamaan runon sanomaa ja keskisormet osoittavat nimen omaan Kevin Federlinen suuntaan.

Runon, kuvan ja pariskunnan lähipiiristä kantautuneiden tietojen mukaan Britney ja Kevin eivät ole tällä hetkellä edes puheväleissä. Kevin viettää yönsä välillä ystäviensä luona ja välillä pariskunnan asunnon kellarissa, jonne Britney hänet määräsi.

Britney odottaa parhaillaan pariskunnan toista lasta.