Britney haluaa synnyttää Namibiassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toista lastaan odottava Britney Spears on suunnittelee synnyttävänsä lapsen Angelina Jolien ja Brad Pittin tyyliin Namibiassa. Maan ympäristö- ja turistiministeri Leon Jooste kertoi tähden suunnitelmista uutistoimisto AP:lle perjantaina. Hänen mukaansa Britney on lähestynyt maan viranomaisia aiheeseen liittyvällä tiedustelulla.

– Hän on osoittanut kiinnostusta Namibiaa kohtaan. Mitään ei ole vielä vahvistettu, mutta se on ehdottomasti mahdollista. Hän haluaa saapua matalalla profiililla ja saada yksityisyyttä. Hän saattaa muuttaa suunnitelmiaan, jos kerromme nyt liikaa, Jooste paljasti.

Britney Spearsin tiedottaja Leslie Sloane Zelnik on kiistänyt Namibian viranomaisten antamat tiedot Britneyn suunnitelmista.

Angelina Jolie ja Brad Pitt saivat taannoin Namibiassa ennennäkemätöntä yksityisyyttä, jota turvaamassa oli turvamiesten lisäksi maan viranomaiset ja poliisivoimat. Jolie synnytti viime kuussa Shiloh Nouvel -nimisen tyttären.