Britney veti räkäkännit ja paljasteli taas kameroille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivän Britney Spears -uutisen mukaan Briney nähtiin maanantai-iltana rapakunnossa Hyde -yökerhossa. Kauhtuneeseen oranssiseen toppiin, farkkuihin ja kirkkaankeltaiseen pipoon pukeutunut supertähti oli juonut itsensä tolkuttomaan humalaan, eikä välttänyt vaikka ravintolan asiakkaat napsivat hänestä valokuvia.

Kaiken lisäksi Britney oli unohtanut rintaliivinsä kotiin, joten hänen ulkoasunsa oli lähempänä asunnotonta kuin poptähteä. Lopulta tähti oli niin huonossa kunnossa, että hänet saatettiin ulos ravintolasta.

Britneyn päivittäinen juopottelu ja juhliminen on karkaamassa käsistä niin pahasti, että hänen levy-yhtiönsä Jive on huolestunut tähden käytöksestä. PageSix.com julkaisun mukaan Britney on juhlimisen vuoksi jopa jäänyt tulematta studiosessioihinsa. Näin ollen koko paluulevy voi olla vaarassa.

– Odotin ja synnytin lapsia kaksi ja puoli vuotta, joten nyt haluan juhlia, Britney on perustellut käytöstään ystävilleen.

Spearsista levisi muutama päivä sitten internetiin kuvia, joiden perusteella hänen epäiltiin jättäneen alushousunsa kotiin. Nyt verkkoon on levinnyt uusi kuvasarja, joka ei enää jätä asiaa arvailujen varaan. Niissä silminnähden juovuksissa oleva Britney on nousemassa autostaan ja esittelee täysin paljasta alapäätään kameroille, kunnes ratin takana ollut Paris Hilton vetää Britneyn jalat auton sisäpuolelle.

Britneyn managerina toimii parhaillaan Larry Rudolph, mutta ennen häntä Spears yritti päästä Christina Aguileran managerin Irving Azoffin asiakkaaksi, mutta ei suostunut maksamaan vaadittua osuutta tuloistaan.