Britney Spearsia syytetään sekakäytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin kerrotaan turvautuneen lääkitykseen päästäkseen yli avioerostaan. Kevin Federlinestä eronnut poptähti kuljettaa silminnäkijöiden mukaan laukussaan laajaa arseaalia lääkeaineita ja erityisesti masennuslääkkeitä.

27. marraskuuta Britney oli käymässä Dan Tana -ravintolassa Länsi-Hollywoodissa. In Touch -lehden saamien tietojen mukaan Britney kaatoi käsilaukkunsa sisällön naistenhuoneen pöydälle, ja paikalla olleiden mukaan lääkevalikoima oli melkoinen.

– Se näytti kuin pieneltä apteekilta. En ole koskaan nähnyt niin paljoa pillereitä. Siellä oli pullo masennuslääke Paxileja ja ahdistuslääke Xanaxeja, silminnäkijä kertoi.

Kumpaakaan lääkettä ei saa nauttia yhdessä alkoholin kanssa, mutta Britney nähtiin poistumassa ravintolasta autolleen viinilasi kädessään. Pian sen jälkeen hän kaasutteli pois paikalta. Lehden mukaan Britney käytti siis sekaisin lääkkeitä ja alkoholia. Vasta eilen julkisuuteen tulleesta tapahtumasta on tosin jo pari viikkoa aikaa, ja Spears on sittemmin pahoitellut käytöstään.