Sopranos-sarjan sai sittenkin kuvausluvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, kuinka Pohjois-Jerseyssä sijaitseva Bloomfieldin kaupunki kielsi tuotantoyhtiötä kuvaamasta suosittua Sopranos -televisiosarjaa alueellaan. Syynä kieltoon oli sarjan yleisölle antama väärä kuva amerikanitalialaisista. Kaupunginvaltuusto lupasi kuitenkin vielä harkita asiaa, ja tapauksen saaman suuren julkisuuden takia Sopranosin kuvaukset saavat sittenkin jatkua.

ABC -uutiskanavan mukaan Tony Soprano seurueineen on tervetullut kaupunkiin. Kaupungin lakimiehen mukaan valtuustolla ei ollut oikeutta kieltää kuvauksia, joten jo kerran evätty kuvauslupa on nyt myönnetty toistamiseen. HBO-tuotantoyhtiö aikoo kuvata kaupungissa sijaitsevassa jäätelöbaarissa yhden Sopranos -jakson loppukohtauksen.

Vuodesta 1999 saakka tehty Sopranos kertoo New Jerseyssä asuvan mafiapomo Tony Sopranon elämästä. Tähän saakka New Yorkissa ja New Jerseyssä kuvattu suosikkisarja on palkittu lukuisilla palkinnoilla. Sarjan viimeinen tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa 8. huhtikuuta.