Janina Frostell naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana tunnetuksi tullut Janina Frostell on astellut alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä Mark Fryn kanssa. Häitä juhlittiin viikonloppuna Espoossa.

Häissä kastettiin myös pariskunnan maaliskuussa syntynyt tytär. Pienokainen sai nimekseen Sophia Isabella, Ilta-Sanomat uutisoi. Pariskunta on seurustellut noin neljä vuotta.

Suomen seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen äänestetty Janina julkaisi ensimmäisen levynsä House Of Joy jo vuonna 1999. Hänen suurin hittinsä oli kuitenkin vuonna 2002 julkaistu kaunis slovari I´ll Save My Tears, jonka houseversio tanssittaa klubikansaa yhä tänäkin päivänä. Tuorein julkaisu on vuoden 2003 lokakuussa julkaistu single Call Me.

Viime aikoina Janina on juontanut omaa Bella -televisio-ohjelmaansa. Frostell sijoittui Staran vuosittaisessa Miss Pop -äänestyksessä toiseksi vuonna 2003, jolloin voiton vei niukasti Gimmel-yhtyeen Jenni Vartiainen.