24-tähti kiristää tuottajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24-televisiosarjan kaunotar Elisha Cuthbert ei ole vielä päättänyt osallistumistaan tulevaan 24-elokuvaan. Hän on ilmoittanut olevansa mukana vain, jos saa siinä suuremman roolin kuin televisiosarjassa.

Kanadalaissyntyinen Elisha Cuthbert esittää sarjassa päähenkilön tytärtä Kim Baueria, ja on ollut mukana vaihtelevasti televisiosarjassa. Nyt Elisha haluaa varmistaa, että hänen roolihahmolleen annetaan tulevan elokuvan käsikirjoituksessa suurempi rooli.

Cuthbert on kertonut myös tuottajille, että elokuvasta tulisi parempi, jos hänellä olisi paljon toimintakohtauksia yhdessä Kiefer Sutherlandin esittämän Jack Bauerin kanssa.

– Elokuvalle on varmasti tilausta, mutta kyse on siitä jaksaako Kiefer enää esittää Jack Baueria. Hän on esittänyt hahmoa jo vuosien ajan. Jos hän jaksaa, siitä tulee todella hienoa, Elisha kertoi Variety -julkaisulle.

– Ihmiset pitävät esittämästäni Kimin hahmosta, mutta mielestäni hahmoa pitää muuttaa hieman. Kolme vuotta sitten halusin hänen olevan Jackin räväkkä aisapari, mutta tuottajat halusivat pitää hahmon realistisena. Elokuvassa tuo kuitenkin toimisi, ja olen mukana, jos niin tehdään.

Stara tapasi Elisha Cuthbertin pari vuotta sitten Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!