New Kids On The Block tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikabändihysterian jo 90-luvun loppupuolella aloittanut legendaarinen New Kids On The Block on tekemässä paluuta monien seuraajiensa tavoin. Muiden muassa Take That ja Backstreet Boys -yhtyeiden esikuva muistetaan esimerkiksi kappaleista Hangin Tough, You Got It (The Right Stuff) ja Step By Step.

People-lehden saamien tietojen mukaan Jonathan Knight, Donnie Wahlberg, Joe McIntyre, Danny Woods ja Jordan Knight ovat jälleen yhdessä ja bändin paluu julkistetaan virallisesti muutaman viikon sisällä. Myös yhtyeen verkkosivusto www.nkotb.com on palannut kuvioihin.

New Kids On The Block on myynyt urallaan yli 70 miljoonaa albumia ja tuottanut satoja miljoonia dollareita kiertueillaan. Yhtye oli ensimmäinen maailmanlaajuista hysteriaa aiheuttanut yhtye sitten The Beatlesin. Megasuosittu yhtye aiheutti faniensa keskuudessa suurta surua ilmoittaessaan hajoamisestaan vuonna 1994.

Nynuk-nimellä uransa aloittanut yhtye on yrittänyt paluuta pari kertaa aiemminkin, mutta huonolla menestyksellä. 90-luvun lopulla parikin jäsentä yritti myös soolouraa. Jordanin tuorein soolo julkaistiin vuoden 2006 syksyllä. Donnie Walhberg on seurannut veljensä Mark Wahlbergin jalanjälkiä elokuva-alalle.