Teho-osasto -sarjan tähti kuoli lumivyöryssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Christopher Allport on kuollut lumivyöryssä Kaliforniassa. 60-vuotias näyttelijä oli nauttimassa Yhdysvaltojen länsirannikon taannoisten lumimyrskyjen tuotoksista, mutta hän ja kaksi muuta laskettelijaa menehtyivät lumimassojen alle.

Innokkaana laskettelijana tunnettu veteraaninäyttelijä oli lumilautailemassa Wrightwoodin alueella sijaitsevassa Mountain High Ski Resort -keskuksessa, kun yllättävä lumyvyöry hautasi hänet alleen.

Christopher Allport on nähty vuosien varrella lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, kuten Teho-osasto, Felicity ja Matlock. Hän on kirjoittanut myös artikkeleita laskettelusta, ja jutuissaan myös varoitellut laskettelijoita lumivyöryjen vaaroista, Hollywood.com uutisoi.