DJ Orkidea julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu suomalainen tiskijukka-tuottaja DJ Orkidea julkaisee parin vuoden tauon jälkeen uuden levyn. Uuden albumin nimi on Metaverse ja se julkaistaan 5. maaliskuuta.

Levyllä kuullaan yhteistuotantoa esimerkiksi brittiläisten Solarstonen ja Andy Moorin kanssa. Levyllä on mukana DJ Orkidean remix Nightwish-yhtyeen kappaleesta Bye Bye Beautiful. Peräti 12 minuutin pituinen kappale on mukana myös Nightwishin albumin platinapainoksella. Uusi Metaverse-levy on tyylillisesti jatkoa DJ Orkidean vuonna 2003 julkaisemalle Taika-albumille.

Omaa Unity Records -levymerkkiään pyörittävä Orkidea on tehnyt urallaan musiikkia myös mainoksiin, elokuviin, teatterinäytelmiin ja peleihin. Keväällä hän alkaa kehittää Nokian äänibrändiä. Vuonna 2005 hän julkaisi remix-kokoelman A Place Called Happiness sekä ambient-albumin Music Speaks In Thousand Languages.

Uuden levyn myötä Orkidea suuntaa myös 12 kaupungin kiertueelle.