Kirsten Dunstin huumeongelma yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kirsten Dunst on tuorein Hollywood-tähti, joka on joutunut kirjautumaan vieroitushoitoon. Tähden alkoholi- ja huumeongelmat tulivat todellisena yllätyksenä, sillä häntä on yleisesti pidetty varsin hyvien elämäntapojen vaalijana.

Pari viikkoa sitten Kirsten nähtiin kuitenkin käyttäytymässä erikoisesti Sundancen elokuvafestivaaleilla. Samalla levisivät huhut tähden hermoromahduksesta, mutta Dunst kiisti tiedot. Lähipiirin mukaan huhut pitivät kuitenkin paikkansa.

– Hän tarvitsi epätoivoisesti apua. Hän näytti olevan päihteiden vaikutuksen alaisena kirjoittautuessaan sisään hotelliin, sillä hän käyttäytyi ihmeellisesti. Hän sai esimerkiksi yhtäkkiä itkukohtauksen. Nyt hän on kuitenkin paremmassa paikassa ja saa tarvitsemaansa apua, lähipiiristä kerrottiin Star-lehdelle.

Nyt Kirsten Dunst on kirjautunut Utahissa sijaitsevalle julkkisten suosimalle Cirque Lodge -vieroitusklinikalle, jossa on viime aikoina ollut samankaltaisessa hoidossa myös näyttelijä Eva Mendes, näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan ja monet muut tähdet.

Kirstenin kerrotaan ajautuneen päihteiden pariin osittain näyttelijä Jake Gyllenhaalin eron takia. Jake seurustelee nykyisin Oscar-voittaja Reese Witherspoonin kanssa. Viime vuonna Kirstenin raportoitiin seurustelevan brittipoppari Johnny Borrellin kanssa.