Britney Spears: Naimisissa vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla maailman viihdelehdissä uutisoitiin laajasti huhuista, joiden mukaan poptähti Britney Spears olisi avioitunut paparazzimiehensä Adnan Ghalibin kanssa taannoisella Meksikon lomallaan. Kyseessä on sama huhu, josta Stara uutisoi ensimmäisen kerran jo kuukausi sitten.

Nyt asia on putkahtanut uudelleen esiin Star Magazine -lehden kerrottua asiasta toissapäivänä. Vahvistamattomien tietojen mukaan poptähden perhe oli jo tammikuussa lähestynyt lakimiehiä ”hyvin mahdollisen” avioliiton takia.

Nyt asiaan on saatu uutta vahvistusta nimettömältä lähteeltä. Lisäksi viimeisimmällä sairaalareissulla Britney väitti, että hänen äitinsä oli harrastanut seksiä hänen aviomiehensä, eli Adnanin, kanssa. Mikäli pariskunta olisi tosiaan avioitunut Meksikossa, ei se olisi lainvoimainen, koska Adnan on edelleen virallisesti naimisissa AzLynn Berry -nimisen naisen kanssa. Britney heittikin Adnanin taannoin ulos saatuaan tietää avioliitosta.

Star Magazine -lehden mukaan Britney olisi nyt antanut 250.000 dollaria Adnanin käyttöön, jotta tämä voisi nopeuttaa avioeroaan Berrystä. Spears ja Ghalib voivat virallisesti avioitua vasta kun avioero on astunut voimaan.