Snoop Dogg kärähti jälleen huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoimassa käynyt hiphop-tähti Snoop Dogg on jäänyt jälleen kiinni huumausaineiden hallussapidosta. New Yorkin poliisi löysi keskiviikkoyönä tähden hallusta marijuanaa.

Viranomaiset tutkivat Snoopin New Yorkissa Manhattanilla sijaitsevan yökerhon edustalla. Häntä ei kuitenkaan tällä kertaa pidätetty. Artistin lakimies Donald Etra kertoi Snoopin selviävän tapauksesta mahdollisesti pelkällä sakkolapulla. Asiaa tullaan kuitenkin puimaan myöhemmin oikeudessa, E! Online uutisoi.

Snoop Dogg on syyllistynyt lukuisiin muihinkin rikkeisiin ja rikoksiin. Pari vuotta sitten hänen hallustaan löydettiin tappavaksi aseeksi luokiteltu teleskooppipamppu kalifornialaisella lentokentällä. Oikeus määräsi Snoopin kolmeksi vuodeksi ehdonalaiseen ja pitkään yhteiskuntapalveluun. Rangaistusta suorittaessaan hiphop-tähti joutui muiden muassa siivoamaan vessoja.