Jamie Foxx Mike Tyson -elokuvan päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jamie Foxx on kiinnitetty nyrkkeilijälegenda Mike Tysonista kertovan elokuvan päärooliin. Taannoin Oscarilla palkittu laulaja-näyttelijä on jo aloittanut valmistautumisen haastavaan raskaansarjan maailmanmestarin rooliinsa.

Värikästä elämää viettäneen Tysonin elämästä löytyisi aineksia vaikka kahteen täyspitkään elokuvaan, joten materiaalista ei ole puutetta. Tyson on lupautunut auttamaan Foxxia roolinsa sisäistämisessä.

– Jamie Foxx ja minä tulemme työskentelemään yhdessä. Hän esittää minua elokuvassa, joka kertoo minusta. Olemme jo käyneet asiasta useita keskusteluja, Tyson paljasti People-lehden mukaan.

Vuodesta 1987 vuoteen 1990 saakka raskaansarjan maailmanmestarina ollut Mike Tyson joutui 90-luvun alussa varsinaiseen syöksykierteeseen, joka huipentui raiskauksesta määrättyyn vankilatuomioon vuonna 1995. Miehen tempauksiin kuuluu myös palan pureminen irti vastustaja Evan Holyfieldin korvan ottelussa vuonna 1992.

Nykyisin 41-vuotias Mike Tyson on vararikossa, mutta ainakin omien sanojensa mukaan ensimmäistä kertaa elämässään erossa päihteistä.