Jenni Vartiainen Cosmopolitan-lehden kanteen Meksikossa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jenni Vartiainen nähtiin joulukuussa Suomen Cosmopolitan-lehden kannessa ensimmäisenä suomalaisena. Staran äänestyksessä Suomen kauneimmaksi naispoppariksi äänestetty laulaja poseeraa nyt Cosmopolitan-lehden kannessa Meksikossa!

Jenni Vartianen CosmopolitanMeksiko on Suomeen verrattuna hieman suurempi markkina-alue, sillä maassa asuu yli 107 miljoonaa ihmistä. Myös Jenni on luonnollisesti innoissaan uudesta aluevalloituksestaan.

– Tämä on todella hauskaa, mutta myös epätodellista. Tuntuu hurjalta ajatella, että kymmenet miljoonat meksikolaiset voivat nähdä minut lehden kannessa. Työni kautta tällainen huomio ei olisi ollut mahdollista, mutta Cosmon kansainvälinen lehtibrändi mahdollisti sen, Jenni kertoi asiasta uutisoineen Plaza.fi:n mukaan.

Suomessa Jenni Vartiainen on menestynyt upeasti hittilistoilla. Hänen Ihmisten edessä -albumiltaan lohkaistu samanniminen kappale on ollut yksi kuluneen talven suurimmista radiohiteistä.

Stara tapasi Jennin viime syksynä Tampereella. Katso videohaastattelu tästä tai kuuntele haastattelu podcastina tästä!