Teinitähti Hayden Panettiere lentää pesästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Heroes-televisiosarjasta parhaiten tunnettu teinitähti Hayden Panettiere on viimein valmis muuttamaan vanhempiensa suojista omaan kotiin, eli niin sanotusti lentämään pesästä.

18-vuotias Hayden bongattiin kuluneella viikolla katsastamassa asuntoja yhdessä äitinsä kanssa. Vielä ei oikeaa asuntoa löytynyt, mutta etsintä jatkuu, Access Hollywood kertoi. Neitokainen tienaa hyvin televisiorooleistaan, ja pian hänet nähdään myös valkokankaalla ensimmäisessä pääroolissaan elokuvassa Beth Cooper.

Oman osansa tilille tuovat myös orastavaan artistiuraan sisältyvät keikat sekä tuore sopimus Candies-vaatemerkin kasvona, joten nuoren tähden talous lienee kunnossa. Haydenin musiikkia voi kuunnella esimerkiksi hänen MySpace-sivultaan.