Mandin isä kiittää suomalaisia osanotosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona 19-vuotiaana äkillisesti menehtyneen Mandi Lammen näyttelijäisä Jussi Lampi kiittää suomalaisia saamastaan osanotosta. Samalla isän tähdittämät loppukevään Smokkijätkät ja Brel! esitykset peruttiin.

Smokkijätkiä oli määrä esittää Hämeenlinnan Verkatehtaalla torstaina 6. maaliskuuta ja Kuusankosken Kuusankoskitalossa perjantaina 7. maaliskuuta. Brel! oli puolestaan määrä nähdä Espoon Sellosalissa tiistaina 11. ja Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 12. maaliskuuta.

Syynä peruutuksiin on molemmissa esityksissä mukana olevan näyttelijä Jussi Lammen perhepiirissä sattunut tragedia. Hän haluaa samassa yhteydessä kiittää kaikkia suomalaisia niistä lukuisista osanotoista ja viesteistä, joita hän ja hänen lähipiirinsä ovat saaneet tyttärensä yllättävän poismenon johdosta. Ystävien ja ihailijoiden osoittama myötätunto on ollut hänelle ja muille omaisille surutyössä erittäin merkittävää.

Smokkijätkät-musikaali sai ensi-iltansa viime syksynä, ja siinä esiintyvät Lammen lisäksi Puntti Valtonen, Kari-Pekka Toivonen, Jean S. -yhtye, Kirsti Väänänen, Rea Mauranen ja Jaana Järvinen. Viime elokuussa ensi-iltansa saaneessa Brel!–laulunäytelmässä esiintyvät Lammen lisäksi Eija Ahvo, Susanna Haavisto ja Puntti Valtonen. Esitykset jatkuvat myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Peruutettuihin näytöksiin ostetut liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan.