Medusan sinetti äänestettiin vuoden elokuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Matt Damon nähtiin viime vuonna pääosassa Bourne-sarjan kolmannessa elokuvassa Medusan sinetti, joka palkittiin viikko sitten peräti kolmella Oscar-pystillä. Nyt elokuva on äänestetty Britanniassa vuoden parhaaksi leffaksi.

Parhaasta leikkauksesta sekä musiikin leikkauksesta ja miksauksesta Oscarin saanut Medusan sinetti jätti People’s Choice -äänestyksessä taakseen myös Oscareita rohmunneen Menetetty maa -elokuvan, ja sai siten parhaan elokuvan tittelin.

– Suurin osa elokuvasta kuvattiin Lontoossa ja brittiläisellä Pinewoodin studiolla brittiläisen kuvausryhmän kanssa. Siksi olen erityisen tyytyväinen tästä brittien antamasta palkinnosta, Matt Damon kiitteli videolausunnossaan.

Matt Damon äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi amerikkalaisen People-lehden äänestyksessä. Tähden itsensä mukaan hänen vaimonsa Luciana Bozan punastui kuullessaan, että on naimisissa maailman seksikkäimmän miehen kanssa. Valinta tuli molemmille yllätyksenä.

– Annoitte vanhentuvalle esikaupunki-isälle loppuelämän kestävän egobuustin. Jopa minun yhdeksänvuotias tytärpuoleni ajattelee nyt, että olen cool. Tai siis coolimpi, Matt Damon kertoi People-lehdelle.