Avril Lavigne perustaa oman vaatemerkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne laajentaa toimenkuvaansa artistista vaatesuunnittelijaksi. Näin hän seuraa lukuisia muita musiikkitähtiä, jotka ovat perustaneet viime vuosina kilpaa omia vaatemerkkejään.

Nyt tähden suunnitelmat ovat toteutuneet, sillä Avril Lavigne on tehnyt ensimmäisen jälleenmyyntisopimuksen hänen vaatevalikoimansa myymisestä Kohl’s kauppaketjun kanssa. Suunnitelmien mukaan Abbey Dawn -niminen Lavignen vaatemerkki lanseerataan heinäkuussa, Women’s Wear Daily uutisoi.

Mallisto tulee pitämään sisällään ”aitoa rock’n’roll -asennetta naisellisella vivahteella”. Hintahaitarissa Avrilin tuotteet tulevat edustamaan edullisempaa osastoa. Vaatteiden lisäksi mallistoon on tulossa myös esimerkiksi koruja.

Pari viikkoa sitten oman vaatemerkin perustamisesta kertoi Staran haastattelussa myös regpop-tähti Sean Kingston.