Beverly Hills 90210 -kulisseissa seksisuhteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin erittäin suosituksi aikanaan nousseen Beverly Hills 90210 -televisiosarjan kulisseissa on tapahtunut enemmän kuin moni osasi odottaa. Ainakin sarjassa näytelleen Tori Spellingin mukaan.

Spelling kertoo elämäkerrassaan, että kaikilla sarjan tähdillä oli seksisuhteita keskenään, mutta vain kahden kesken, USA Today uutisoi. Jo aiemmin on ollut tiedossa, että Tori seurusteli aikoinaan parin vastanäyttelijänsä kanssa.

Kohupaljastuksen lisäksi Tori kertoo kirjassaan kauneusleikkauksistaan, kuten silikonirinnoistaan ja nenänsä korjauksesta. Nämä olivat kuitenkin tiedossa jo ennen kirjan julkaisua. Sen sijaan yksi kirjan paljastuksista liittyy hänen nykyiseen mieheensä, sillä Tori kertoo pettäneensä hänen kanssaan entistä aviomiestään.

– Toivon, että entinen mieheni lukee kirjani. Meillä ei ollut koskaan todellista läheisyyttä emmekä käyneet läpi kunnolla sitä, miksi suhteemme ei toiminut, näyttelijätär toteaa.

Tammikuussa uutisoitiin, että Tori Spelling odottaa toista lastaan nykyiselle aviomiehelleen Dean McDermottille. Perheen perustamisen ohessa Tori Spelling on ehtinyt tehdä myös pari elokuvaa, joista viimeisin on tänä vuonna ensi-iltansa saava Kiss The Bride. Tori näyttelee elokuvassa pääosaa. Viime vuonna hänet nähtiin elokuvassa Housesitter.