Iron Maiden -tähti kirjoittaa kauhuelokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäästä Iron Maiden -metalliyhtyeestä tuttu lentäjä-laulaja Bruce Dickinson on laajentanut repertuaariaan myös kirjoittamisen puolelle. Biisinkirjoittamisen lisäksi uutena projektina on nimittäin kauhuelokuvan kirjoittaminen.

Elokuva on nimeltään Chemical Wedding, ja se tullaan esittelemään Cannesin elokuvajuhlilla myöhemmin tänä vuonna. Aivan täysin rokkarin kynästä elokuva ei ole, sillä Dickinson on mukana projektissa toisena käsikirjoittajana. Julian Doylen ohjaaman elokuvan pääosassa nähdään Simon Callow.

Elokuva kertoo professorista, joka herättää henkiin kuolleen miehen. Julian Doyle ja Bruce Dickinson tuntevat jo entuudestaan, sillä Doyle on ohjannut Iron Maiden -yhtyeen musiikkivideon hittikappaleeseen Can I Play With Madness.

Iron Maiden on parhaillaan Somewhere Back in Time 2008 -maailmankiertueella, joka päättyy elokuussa Hollantiin. Yhtye julkaisee samannimisen kokoelmalevynsä ilmaiseksi verkossa 12. toukokuuta.