Viinapullo viilsi Lauri Tähkän käden sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmo Lauri Tähkä on loukkaantunut keikalla oululaisessa yökerhossa ja kiidätetty sairaalaan, Kaleva-lehti uutisoi.

Lehden mukaan sunnuntai-illan riehakkaan esiintymisensä loppuvaiheessa Tähkä oli kopauttanut viinapulloa kyynärpäähänsä, kun pullo hajosi ja lasinsirut viilsivät haavan laulajan käteen. Yhtyeen muut jäsenet antoivat Tähkälle ensiapua puhdistaen kyynärpään ja kietomalla sen pyyhkeisiin.

Lauri Tähkä tiedusteli yleisöltä mahdollista kyyditystä sairaalaan ja pyysi ravintolan henkilökuntaa tilaamaan hänelle taksin. Valtimon lähelle lasinsiruista syntyneitä syviä haavoja jouduttiin tikkaamaan Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Tällä tietoa onnettomuus ei vaikuta yhtyeen tuleviin keikkoihin.