Lordi haukkui suomalaiset lehtihaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa edustanut Lordi-yhtye on ladellut suoria sanoja Uudessa-Seelannissa. Paikalliseen lehteen antamassaan haastattelussa yhtyeen kitaristi Amen haukkui suomalaisia täydeltä laidalta.

Amen kertoi euroviisumenestyksen tuoneen yhtyeelle sekä hyviä että huonoja asioita, ja yhtyeen pyrkivän parhaillaan eroon viisubändin maineestaan. Kysyttäessä supertähteydestä Suomessa, hän totesi maanmiestensä iloitsevan yhtenä rintamana, kun joku menestyy, mutta vuoden päästä meininki on jo täysin toinen.

– Voin sanoa, että se on täysin syvältä. Suomalaiset ovat todella todella kateellista kansaa. Yhtenä hetkenä olet kansallissankari ”Jee, me voitimme Euroviisut!”, mutta vuoden kuluttua oletkin jo euroviisupaskiainen. Se on uskomatonta.

Samassa haastattelussa yhtye joutui vastaamaan tuttuun tapaan myös kysymyksiin erikoisesta ulkomuodostaan sekä suhteestaan Saatanaan.

– Tapasin viime kesänä Marilyn Mansonin. Hän oli mukava tyyppi, joka keskusteli naisista, ei Saatanasta, Amen totesi.

Lordi esiintyy Rock2WGTN -tapahtumassa ylihuomenna yhdessä Kissin ja Alice Cooperin kanssa. Haastattelu löytyy kokonaisuudessaan tästä! Asiasta uutisoi Findance.