Britney Spears ampuu itsensä South Park -sarjassa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä uutisoitiin, että South Park -animaatiosarjan tämän viikon jaksossa aiheena on poptähti Britney Spears. Nyt on selvinnyt, että Spearsia esittävä hahmo tekee kyseisessä jaksossa itsemurhan.

Paparazzeja paennut megatähti on sattumalta päätynyt telttailemaan South Parkiin, mutta ei onnistu karistamaan kuvaajia kintereiltään. Kuvausryhmä ikuistaa hänet tekemässä tarpeitaan metsään, mistä aiheutuu jälleen suuri skandaali.

Suuria paparazzipalkkiota saalistamaan suuntaavat myös South Parkin pikkupojat. Pojat tavatessaan Spears ampuu kuitenkin itseään päähän haulikolla. Laulaja selviää kuitenkin tilanteesta kuin ihmeen kaupalla, mutta esiintyy loppujakson, eli varsinaisen juonen ajan, ilman päätä.

Kuvia kyseisestä Britney-jaksosta löytyy tästä!