Sugababes-yhtye hajoamispisteessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä maailmalla on huhuttu suositun Sugababes-yhtyeen jäsenten huonoista väleistä ja koko yhtyeen mahdollisesta hajoamisesta. Nyt huhut ovat saaneet vahvistusta.

Sugababes oli torstai-iltana konsertoimassa Lontoon Royal Albert Hallissa, ja keikan jälkeen järjestettiin vip-juhla lontoolaiselle Club 20 -klubilla. Kolme yhtyeen jäsentä, Heidi Range, Keisha Buchanan ja Amelle Berrabah, saapuivat jatkojuhliin, mutta läsnäolijat saivat huomata, että yhtyeen jäsenten välit ovat jääkylmät.

Keisha ja Amelle juhlivat yhdessä klubin vip-tiloissa, kun Heidi puolestaan pysytteli pääsalin puolella poikaystävänsä Dave Berryn kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Heidi vältteli koko illan tapaamasta muita yhtyeensä jäseniä. Erityisesti Heidin ja Keishan välit näyttivät tulehtuneilta.

– Heidi ja Keisha eivät ilmeisesti puhuneet sanaakaan toisilleen koko iltana. He pysyttelivät eri huoneissa. Ihmiset yrittivät saada Heidiä vip-tiloihin, mutta hän pysyi sen ulkopuolella koko illan ja lähti hyvästelemättä muita, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Stara tapasi Sugababes-yhtyeen Heidi Rangen joulukuussa Lontoossa. Hän kertoi levyteosta, julkkis-poikaystävästään ja suhteestaan. Lisäksi hän innostui kehumaan Suomea, jonne yhtye Rangen mukaan haluaa palata uudelleen.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoi.

Koko Sugababes-haastattelu löytyy tästä!