Miley Cyrus saa uuden nimen aprillipäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinitähti Miley Cyrus on yhä viralliselta nimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta poppari ja hänen vanhempansa ovat hakeneet 28. helmikuuta oikeudelta lupaa vaihtaa Miley hänen viralliseksi nimekseen.

Oikeus on nyt käsitellyt hakemusta ensimmäisen kerran, ja seuraavaksi asiassa järjestetään julkinen kuulemistilaisuus. Lain mukaan siitä pitää ilmoittaa julkisesti, ja viime viikolla asiasta julkaistiinkin lehti-ilmoitus Los Angeles Daily Journal -lehdessä.

Ilmoituksen mukaan kuulemistilaisuus järjestetään 1. huhtikuuta, TMZ uutisoi. Destiny Hope Cyrus voi siis saada jo aprillipäivänä olla viralliselta nimeltään Miley Ray Cyrus.

Nimenvaihdon perusteluiksi hakemukseen oli kirjattu tyttären halu käyttää tunnettua artistinimeään myös virallisena nimenä, Access Hollywood kertoi. Julkaisun mukaan Miley-lempinimi tuli siitä, kun isä nimitteli iloista lastaan nuorempana “Smiley Mileyksi”.