Penelope Cruz poseerasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz on parhaillaan lomailemassa Oscar-palkitun miesystävänsä Javier Bardemin kanssa. Penelope ja Menetetty maa -elokuvasta palkittu Javier ovat nyt päätyneet myös paparazzien kuviin.

Cruz keikistelee kuvissa mustavalkoisissa bikineissä hotellihuoneensa parvekkeella ja ottamassa miehensä kanssa aurinkoa aurinkotuoleissa. Lomapäivä kului pitkälti kirjojen parissa ja tietenkin myös kuherrellen. Penelope Cruz bikineissä löytyy esimerkiksi tästä!

Tarina ei kerro kuinka Javier Bardem ja Penelope Cruz ovat lomakohteeseensa siirtyneet. Lentokone ei ainakaan kuulu Penelopen suosikkeihin mitä kulkupeleihin tulee. Taannoin lentokone joutui palaamaan takaisin portille Cruzin saatua paniikkikohtauksen rullauksen aikana.