Rattijuoppo-Samboralla oli kaksi lasta kyydissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bon Jovi -yhtyeen kitaristi Richie Sambora jäi tiistai-iltana kiinni rattijuopumuksesta Laguna Beahissä. Hän ei suostunut tekemään puhallustestiä, joten Sambora pidätettiin ja vietiin verikokeeseen.

Eilen kerrottiin, että mukana oli nainen, joka myös ajoi auton pois pidätyspaikalta. Nyt on selvinnyt, että kitaristi ja nainen eivät olleet autossa kaksin, vaan mukana oli kaksi lasta. Toinen heistä oli Samboran ja näyttelijä Heather Locklearin 10-vuotias tytär Ava ja toinen tyttären ystävä.

Juopunut kitaristi kuljetti autossaan siis kolmea muuta henkilöä. Poliisi tutkii parhaillaan tullaanko Richie Samboraa syyttämään rattijuopumuksen lisäksi myös lasten turvallisuuden vaarantamisesta, TMZ uutisoi. Poliisin mukaan syytteitä ei ole vielä nostettu, mutta asiaa tutkitaan parhaillaan.