Stara.fi Podcast 93 – Lauri Tähkä

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Emma-gaalan backstagella Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmo, jota jututimme hieman ennen kuin yhtye palkittiin peräti kolmella Emma-palkinnolla. Kiireinen yhtye oli saapunut Helsinkiin kesken Lapin kiertueensa.

Lauri Tähkä kertoo tunnelmistaan viime vuodelta, kun yhtye voitti yleisö-Emman. Haastattelussa jutustellaan myös Lapin keikkojen määrän huimasta kasvusta viime vuosina. Samalla käydään läpi myös yhtyeen seuraavan levyn alustavaa aikataulua.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.