Tammerfest julkaisi massiivisen esiintyjäkattauksensa

Festarit · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest on vahvistanut ensi kesän tapahtuman esiintyjäkaartia. Tampereen keskustan 9. – 12. heinäkuuta valtaavassa tapahtumassa nähdään kattava otos kotimaisia pop- ja rocktähtiä.

Tapahtuman esiintyjistä tänään vahvistettiin Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Yö, Apulanta, Mokoma, Negative, Jenni Vartiainen, Diablo, Stam1na, Lovex, Chisu, Anna Abreu, Uniklubi, Poets of the Fall, Sturm und Drang, Olavi Uusivirta, Viikate, CMX, Ismo AlankoTeholla, Von Hertzen Brothers, Kauko Röyhkä & Riku Mattila, YUP, Scandinavian Music Group, Tuomari Nurmio & Hunajaluut, Herra Ylppö & Ihmiset, 51 Koodia, Stella, LeeWings, Mustat Enkelit, Retropop, Jesse ja Pintandwefall.

Kirjaston puistossa järjestetään yleisön pyynnöstä jälleen ilmaiskonsertti. Negative esiintyy Tampereen Keskustorilla ikärajattomassa konsertissa. Keskustorin ja Vuolteentorin areenoiden lisäksi keikkapaikkoina toimivat Pakkahuone, Klubi, YO-talo, Laterna, ja Tammerkoski-laiva. Soittoruokala Sahan edustalla kosken rannassa sijaitsee lisäksi perinteinen Bilepuisto.

Lisätietoja www.tammerfest.fi.