Sacha Baron Cohenin strippaus järkytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat-hahmostaan tuttu koomikko Sasha Baron Cohen kuvaa parhaillaan Yhdysvalloissa seuraavaa elokuvaansa, joka kertoo hänen Bruno-hahmostaan. Nyt kuvaukset ovat kuitenkin suututtaneet kansasilaiset, sillä Cohen on stripannut julkisesti alusvaatteisilleen.

Bruno-hahmo on homoseksuaali itävaltalainen televisiojuontaja, ja kuvausryhmä tallentaa parhaillaan dokumentinomaisesti Brunon kohtaamisia amerikkalaisten kanssa. Paikalliset lehdet ovat uutisoineet esimerkiksi ”eurooppalaisen kiristäneen turvatoimet äärimmilleen strippaamalla lentokentällä”, uutistoimisto AP kertoi.

Otsikon taustalta löytyy tapaus, jossa Bruno riisuutui alushoususilleen ja tanssi Wichitan lentokentän pääaulassa. Tämän tempauksen jälkeen kuvausryhmä siirtyi vielä paikalliseen kirkkoon häiriköimään paikallisten pääsiäisen viettoa.

Uusimmat