Christina Aguilera ei halua laihduttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera ja Hollywood-julkkis Nicole Richie saivat taannoin perheenlisäystä samaan aikaan. Kumpikin sai luonnollisesti raskauden aikana runsaasti lisäkiloja, mutta kilojen karistamisesta julkkistähdet ovat eri mieltä.

Nicole Richie on ihmetyttänyt karistamalla lisäkilot ennätysnopeasti tiukalla kuntokuurilla. Christina Aguilera on sen sijaan ottanut asiaan hivenen luonnollisemman lähestymisen, eikä ole kiirehtinyt laihduttamisen kanssa.

Aguilera kertoi viettävänsä mieluummin aikaa lapsensa kanssa kuin suuntaavansa kuntosalille, The Mirror uutisoi. Tuoreiden kuvien perusteella päätös lieneekin oikea, sillä langanlaiha Nicole kuvattiin äskettäin työntämässä lastenrattaita Suomessa tänään konsertoivan miehensä Joel Maddenin kanssa. Richie näytti olevan varsin tympiintynyt koko touhuun.

Aguilera kuvattiin puolestaan shoppailemassa miehensä Jordan Bratmanin kanssa selvästi mukavimmissa tunnelmissa. Pariskunnan hankintojen kohteena oli pääasiassa vaatteita sekä vanhemmille että tuoreelle pienokaiselle.

Uusimmat