Hittiduo Brick & Lace myös Joensuuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden suurimpiin tanssihitteihin lukeutuvan Love Is Wicked -kappaleen esittäjä, jamaikalainen sisarusduo Brick & Lace saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuun lopussa. Staran saamien tietojen mukaan yhtye nousee aiemmin ilmoitetun Lahden keikan lisäksi lauteille myös Joensuussa.

Sisarukset Nyanda ja Nailah Tharbourne esiintyvät 25. huhtikuuta Lahden Diva -yökerhossa ja 26. huhtikuuta Joensuun Sokos Hotel Kimmelin ravintola Nightissa.

Hiphop-tähti Akonin leivissä levyttävät tähdet julkaisivat äskettäin Suomessa esikoisalbuminsa Love Is Wicked, joka on ensimmäinen Akonin levymerkin julkaisu. Mies oli vahvasti mukana albumin teossa ja tytöt kutsuvatkin häntä Brick & Lacen kolmanneksi jäseneksi. Nyanda ja Nailah ovat kirjoittaneet tai olleet mukana kirjoittamassa kaikkia albumin biisejä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat