Hittiduo Brick & Lace myös Joensuuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden suurimpiin tanssihitteihin lukeutuvan Love Is Wicked -kappaleen esittäjä, jamaikalainen sisarusduo Brick & Lace saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuun lopussa. Staran saamien tietojen mukaan yhtye nousee aiemmin ilmoitetun Lahden keikan lisäksi lauteille myös Joensuussa.

Sisarukset Nyanda ja Nailah Tharbourne esiintyvät 25. huhtikuuta Lahden Diva -yökerhossa ja 26. huhtikuuta Joensuun Sokos Hotel Kimmelin ravintola Nightissa.

Hiphop-tähti Akonin leivissä levyttävät tähdet julkaisivat äskettäin Suomessa esikoisalbuminsa Love Is Wicked, joka on ensimmäinen Akonin levymerkin julkaisu. Mies oli vahvasti mukana albumin teossa ja tytöt kutsuvatkin häntä Brick & Lacen kolmanneksi jäseneksi. Nyanda ja Nailah ovat kirjoittaneet tai olleet mukana kirjoittamassa kaikkia albumin biisejä.

Uusimmat