Backstreet Boy jättää Suomen väliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla Suomessa konsertoivasta Backstreet Boys -poikabändistä pian soolouralle suuntaava A.J. McLean on kertonut palaavansa tulevana keväänä soolokiertueelle Eurooppaan.

Miehen sooloturnee käynnistyy Lontoosta 15. toukokuuta ja jatkuu Britanniasta myös Saksaan, Hollantiin, Ranskaan, Ruotsiin ja Tanskaan. AJ McLean viistää siis kiertueellaan myös Suomea, mutta ainakaan tässä vaiheessa keikkakalenterissa ei ole mukana keikkaa Suomessa.

Kiertue on osa McLeanin ensimmäisen sooloalbumin markkinointia. Levy julkaistaan alustavien tietojen mukaan myöhemmin tänä vuonna. Albumilla on mukana nimekkäitä vierailijoita ja biisinkirjoittajia. Tyylillisesti albumi tulee artistin itsensä mukaan olemaan poppia ”Southern rock” -vaikutteilla.

Kokonaisena yhtyeenä Backstreet Boys ja A.J. McLean saapuvat siis Suomeen jo ensi viikon keskiviikkona 16. huhtikuuta. Ennakkotietojen perusteella keikalla kuullaan myös A.J. McLeanin soolokappale. Edellisen kerran BSB nähtiin Suomessa vuonna 2005.

Uusimmat