Ex-jäsenet: Flinch-oikeusjuttu on valhetta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uutisoitiin tamperelaisen Flinch-yhtyeen oikeusjutusta, jossa yhtyeen entisen kokoonpanon jäsenten väitettiin haastaneen bändin keulahahmon Ville Liimataisen, levy-yhtiö Hype Recordsin ja managerin Tommi Liimataisen oikeuteen.

Staran saamien tietojen mukaan laulajan ja managerin esittämät väittteet oikeusjutusta ovat kuitenkin perättömiä. Tampereen käräjäoikeudessa ei ole vireillä oikeusjuttua yhtyeen entisen kokoonpanon jäsenten, laulajan, managerin tai levy-yhtiön välillä. Tavoitimme puhelimitse myös yhtyeen entisen kokoonpanon jäsenen, joka vahvisti asian.

– Mitään haastetta tai oikeusjuttua ei ole olemassa. Sinne on mennyt vain tiedoksianto siitä, että me olemme rekisteröineet Flinch-nimen ja mitä seurauksia nimen käyttämisestä tulee. Kyse on vain tiedoksiannosta siitä, että meillä on oikeus nimeen, yhtyeen ex-jäsen Juuso kertoi Staralle.

Yhtyeen nimen tavaramerkiksi rekisteröinyt kolmikko on ihmeissään levy-yhtiön perättömistä väitteistä.

– Tämä on naurettava juttu. Kyllä se vähän risoo, että valehdellaan julkisuudessa. Se on kai joku hypetysjuttu, jolla ne koittaa saada juttua lehtiin, kun levykin on juuri tulossa.

Kolmikolla on joka tapauksessa rekisteröity Flinch-tavaramerkki. Levy-yhtiö on kuitenkin tehnyt sitä vastaan väitteen, jolla rekisteröintiä vaaditaan kumottavaksi. Kolmikon mukaan Ville Liimatainen ei keksinyt nimeä yksin.

– Nimen keksivät yhdessä Ville, basisti Tuukka ja yksi kolmas tyyppi, Juuso kertoi.

Edellisen kokoonpanon jäsenet korostivat Staralle erityisesti, että Ville Liimatainen itse erosi Flinch-yhtyeestä ja ilmoitti erostaan puhelimitse muille jäsenille. Stara yritti tavoitella manageri Tommi Liimataista sähköpostitse, mutta sunnuntaina lähetettyyn sähköpostiin ei vielä keskiviikkoiltaan mennessä vastattu.

Uusimmat