Teinitähti Miley Cyrus tienasi 18 miljoonaa vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias amerikkalainen teinipoppari Miley Cyrus on noussut maailman eniten tienaavaksi viihdealan nuorukaiseksi. Hänen vuositulonsa olivat viime vuonna huimat 18 miljoonaa dollaria, eli noin 12 miljoonaa euroa.

Disneyn Hannah Montana -ohjelman myötä julkkikseksi noussut teinitähti on ansainnut omaisuuksia televisio-ohjelman lisäksi myös levytyssopimuksesta, elokuvasopimuksesta, keikkailusta sekä nimeään kantavista oheistuotteista.

Virallisen nimensä aprillipäivänä Mileyksi vaihtaneen tähden isä on tunnettu country-laulaja Billy Ray Cyrus, joten perheessä tiedetään kuinka menestys muutetaan rahavirroiksi.

Amerikan toiseksi eniten tienanneet teinit olivat Olsenin kaksoset, jotka ansaitsivat noin 16 miljoonaa dollaria, eli reilut 10 miljoonaa euroa. Aikuisista eniten viime vuonna ansaitsi tuttuun tapaan Oprah Winfrey, jonka tilipussi oli peräti 260 miljoonaa dollaria.

Uusimmat