Duudsonit uusissa televisiosarjoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset sekopäät, Duudsonit, nähdään toukokuun alussa televisiossa kahden uuden sarjan merkeissä. Duudsonit tuovat tänä keväänä Neloselle myös säännöllistä ohjelmaa. Kanavalla nähdään Duudsonien toinen kansainvälinen tuotantokausi sekä Piilokamerapäälliköt-ohjelma, joka sisältää nimensä mukaisesti piilokamera-aineistoa sekä Suomesta että ulkomailta.

Duudsonit on tarina ystävyydestä, suomalaisuudesta ja hulluudesta. Televisiosarja kertoo neljän nuoren miehen kaveriporukasta ja heidän seikkailuistaan Pohjanmaan lakeuksilla. Seinäjoella majapaikkaansa pitävät Duudsonit rakastavat vaarallisia temppuja, hauskoja jekkuja ja ennen kaikkea vapautta.

Nykyisin suomalaiset sekopäät nähdään omassa televisiosarjassaan jo yli 40 maassa, mikä tekee sarjasta kaikkien aikojen laajimmalle levinneen suomalaissarjan. Sarjan toinen kansainvälinen tuotantokausi on muuttanut Duudsoneita entistä tarinavetoisemmaksi ja humoristisemmaksi, vaikka hurjilla tempuilla on edelleen tärkeä rooli.

Uusimmat