Elisha Cuthbert nakuilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 24-televisiosarjasta tuttu näyttelijätär Elisha Cuthbert on nähty muutamaan otteeseen rohkeissa kuvissa, mutta Maxim-lehden seuraavassa numerossa hän uskaltautuu poseeraamaan ensimmäistä kertaa myös alastomana.

Elisha Cuthbert nähdään lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa, joista suurimmassa osassa hänellä on toki vaatteet yllään. ”Valkokankaan jumalattareksi” lehdessä nimetty tähti esiintyy yhdessä mustavalkoisessa kuvassa kuitenkin myös alastomana ja toisessa hän kourii paljasta rintaansa.

24-sarjan lisäksi Elisha Cuthbert on nähty esimerkiksi Unelmien naapuri, House Of Wax ja Captivity -elokuvissa. Vaikka Cuthbert poseeraa nyt alastomana valokuvissa, ei hän omien sanojensa mukaan tule koskaan nakuilemaan valkokankaalla.

– En tule koskaan olemaan alasti elokuvassa. Se ei tunnu minusta mukavalta ja uskon, että voin olla menestyvä näyttelijä ja tehdä uskottavia rooleja, vaikka en olisikaan alasti, Elisha kertoi pari vuotta sitten.

Stara tapasi Elishan kolme vuotta sitten Los Angelesista. Hänen silloisia kuulumisiaan voi lukea tästä haastattelusta. Elisha Cuthbertin tuoreet kuvat löytyvät puolestaan tästä!

Uusimmat