Poikamies-Meri: Antti on paska jätkä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen nähtiin Unelmien poikamies -realityohjelman Suomen version ensimmäisen tuotantokauden finaalijakso, jossa unelmien poikamies Antti Peltonen valitsi kisan voittajaksi 19-vuotiaan Bettinan.

Toiselle sijalle jäänyt Meri pettyi luonnollisesti Antin päätökseen, ja hän kertoikin jo ennen ratkaisua sydämensä särkyvän, mikäli häntä ei valita voittajaksi. Unelmien poikamieheen ihastunut neitokainen purki sydäntään limusiinissa matkalla kotiinsa.

– Antti ei ollut oikeasti mua varten ja mä oon pettynyt. Antti on paska jätkä, Meri purki tuntojaan kotimatkalla.

Anttia ja Bettinaa katkera kommentointi tuskin haittaa, sillä molemmat vaikuttivat ohjelmassa rakastuneilta. Antti Peltonen ojensikin Bettinalle sormuksen kaulaketjussa mahdollista tulevaa käyttöä varten ja totesi rakastuneensa nuoreen naiseen.

Uusimmat