Mister Pop -äänestys loppusuoralla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran lukijat äänestävät parhaillaan viime vuoden komeinta kotimaista poptähteä, kun Mister Pop -titteli on jaossa kuudennen kerran. Äänestys päättyy ensi sunnuntaina 20.4.2008.

Äänimäärä on jo nyt noussut kaikkien aikojen ennätykseen, kun ääniä on annettu yli 55.000 kappaletta. Äänestyksen alusta saakka kärkikaksikkona on ollut Antti Tuisku ja Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopainen. Viime viikolla Tuisku aloitti kuitenkin tiukan loppukirin, jonka aikana hän on saanut selvän kaulan Holopaiseen.

Tuiskulla on tällä hetkellä kiinnitys Mister Pop 2007 -titteliin 31 prosentin äänimäärällä, kun Holopainen tulee kakkosena 22 prosentin äänisaaliillaan. Kolmantena äänestyksessä on tällä hetkellä hiphop-tähti Elastinen vain prosentin murto-osan erolla seuraaviin.

Miss Pop 2007 -tittelin sai pari kuukautta sitten selkeällä äänten enemmistöllä poptähti Jenni Vartiainen, joka poseerasi sittemmin esimerkiksi Meksikon Cosmopolitan-lehden kansikuvassa.

Osallistu Mister Pop 2007 -äänestykseen tästä!

Uusimmat