Simpsonit sai synninpäästön – televisiokanava ei

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uutisoimme kuinka suosittu Simpsonit-animaatiosarja kiellettiin Venezuelan televisiossa lapsilta kiellettynä materiaalina. Tilalle valittiin kuitenkin viranomaisten mukaan lapsille sopiva Baywatch Hawaii -ohjelma.

Nyt Venezuelan televisiokatsojat saavat taas nauttia supersuositun Simpsonien perheen seikkailuista, sillä ohjelma on palautettu ruutuun. Ohjelma-aika ei kuitenkaan ole aamupäivä kuten aiemmin, vaan lapsilta kiellettyä sarjaa esitetään nyt Televen-kanavalla iltaseitsemältä, Fox News kertoi.

Televisiota Venezuelassa valvovat viranomaiset ilmoittivat aiemmin tällä viikolla uhkaavansa televisiokanavaa sakoilla ja tilapäisellä kolmen päivän toimintakiellolla, koska Simpsoneita esitettiin kanavalla päivisin viranomaisten aikaisemmista varoituksista huolimatta.

Uusimmat