Teinitähden uudet herutuskuvat levisivät internetiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Hannah Montana -televisiosarjasta supertähdeksi noussut teinitähti Miley Cyrus on noussut jo pariinkin otteeseen otsikoihin, kun hänen rohkeita valokuviaan on vuotanut internetiin. Nyt verkkoon on päätynyt lisää kuvia.

Aikaisemmissa kuvissa 15-vuotias näyttelijä-poptähti on nähty esimerkiksi alusvaatteissaan ja bikineissä sekä ystäviensä kanssa kylvyssä. Mileyn country-tähti-isä Billy Ray Cyrus ei ole varmasti mielissään, kun nyt internetistä on löytynyt jälleen uusia kuvia hänen tyttärestään.

Aprillipäivänä virallisen nimiensä Mileyksi vaihtanut laulaja poseeraa kuvissa poikaystävänsä kanssa ja esittelee rintaliivejään kameralle. Mileyn uudet kuvat löytyväst tästä, ja vanhoja kuvia täältä ja täältä.

Nuoren popparin on jo jonkin aikaa veikattu seuraavan Lindsay Lohanin, Britney Spearsin ja Paris Hiltonin jalanjälkiä skandaalijulkisuuden rintamalla. Uusien kuvien perusteella veikkaukset vaikuttavan osuvan oikeaan.

Uusimmat